Back to All Events

Fremtidens maritime branche

  • Center for logistik & samarbejde 15 Langerak Aalborg, 9220 Denmark (map)

Kom med til dette første møde om fremtidens maritime branche og hør toneangivende virksomheders bud på hvordan de ser fremtidens maritime branche.

På dette møde vil vi flyve op i helikopteren og få indspark fra DFDS ved projektleder Mads Bentzen Billesø og Wärtsila ved segmentdirektør Morten Brandborg om hvordan de tænker, at den maritime branche ser ud i fremtiden. Hvad har stor betydning for deres virksomheder og hvilke elementer i forhold til den maritime fremtid bringer de i spil overfor leverandører.

Digitalisering vil helt sikkert få en stor plads i oplæggene, men også hvad man kan bruge digitalisering til i relation til at nå de fremtidige mål. Hvilken indvirkning kan/har digitaliseringen på hvordan de driver deres virksomhed i dag.

Later Event: November 14
Arbejdsmiljødag for Danske Havne