Back to All Events

Kick-off: Energy Innovation Cluster i Esbjerg

Energy Innovation Cluster er Danmarks nationale klyngeorganisation og innovationsnetværk, som samler al innovation indenfor både land- og havvind, olie og gasindvinding, integrationen af el i energisystemet og energilagring samt nye energiproduktionsteknologier.


Den 27. februar holder vi kickoff for Energy Innovation Cluster i Esbjerg, hvor du kan komme og blive klogere på Danmarks nye klyngeorganisation og innovationsnetværk til industrien for energiproduktion.

Energy Innovation Cluster har 250+ medlemmer og en samlet projektportefølje på over 400 mio. kr. Dermed er Energy Innovation Cluster et af Danmarks største innovationsnetværk. I Energy Innovation Cluster koncentreres værdien af den innovationsfremmende indsats. Energy Innovation Cluster er formet af industrien og drevet af behovet for et stærkt samlingspunkt for innovation, som er helt afgørende for at sikre en konkurrencedygtig dansk energiproduktion. Der følger også kickoff events for Energy Innovation Cluster i Silkeborg, Aalborg og København.

Earlier Event: February 19
Is India your (next) business adventure?
Later Event: February 28
Maritime luftemissioner