Thorco Shipping

Thorco Shipping is engaged in ship owning, commercial ship management, time charter operation, ship brokering and tailor made transport solutions. Thorco holds one of the world’s largest multipurpose/project fleets of around 80 modern multipurpose vessels in the size of 7,800 dwt – 20,000 dwt, geared up to 480 mt capability. The size and diversity of our vessels create a flexibility which makes us able to handle just about all types of commodities and reach anywhere in the world at any time. Thorco has around 150 employees and has a strong global presence with 15 offices worldwide, headquartered in Copenhagen, Denmark.
Thorco Shipping is a part of Thornico, the Danish conglomerate consisting of around 120 operational companies withinfood, technology, real estate, packaging, financing, sport and fashion.

Thorco Shipping er en rederivirksomhed involveret i kommerciel management, time charter og skræddersyede transportløsninger. Thorco har en af verdens største multipurpose/projekt flåder bestående af omkring 80 moderne multipurpose skibe i størrelsen 7.800 dwt – 20.000 dwt, gearet til 480 mt krankapacitet. Størrelsen og diversiteten af vores skibe skaber en fleksibilitet som gør os i stand til at håndtere næsten enhver form for råvarer og komme overalt i verden til hver en tid. Thorco beskæftiger omkring 150 medarbejdere og har en stærk global tilstedeværelse med 15 kontorer verden over, med hovedkvarter i København. Thorco Shipping er en del af Thornico, det danske konglomerat bestående af omkring 120 operationelle virksomheder inden for fødevarer, teknologi, fast ejendom, emballering, finansiering, sport og mode.

Contacts
Torben Jørgensen, Global HSEQ Manager/CSO
tjo@thorcoshipping.com
thorcoshipping.com