Back to All Events

4. December 2013: Workshop - Hvilke udviklingsprojekter skal vi satse på i Fyns Maritime Klynge?

Med denne workshop ønsker vi at sætte fokus på hvilke fælles udviklingsprojekter som vi skal søsætte i udviklingsgrupperne for at undersøge, udvikle og demonstrere nye løsninger indenfor det maritime område. Workshoppen går på tværs af temaerne i udviklingsgrupperne og er inddelt i emnerne:

  • Fartøjer, udstyr og services til off-shore sektoren
  • Energibesparelser samt miljøvenlig sejlads og skibe

Formålet med dagen er at diskutere nye tiltag og projekter, som kan sættes i gang i et samarbejde mellem virksomhederne i klyngen. Der kan evt. søges ekstern finansiering til projekterne. Hvis du har en god idé til et nyt projekt eller tiltag, som du ønsker samarbejdspartnere eller sparing til så kom og deltag i workshoppen.

PROGRAM

Kl.08.30 - 09.00          Kaffe, morgenbrød og registrering
Kl.09.00 - 09.15          Velkomst og introduktion til dagen ved EMUC og SIMAC
Kl.09.15 - 11.15          Workshop i to grupper:
- Energibesparelser samt miljøvenlig sejlads og skibe
- Fartøjer, udstyr og services til off-shore sektoren

Kl.11.15-11.45            Præsentation af workshoppens forløbelige idéer
Kl.11.45 -12.00           Afslutning af dagens workshop og det videre forløb
Kl.12.00-12.30            Frokost

Workshoppen arrangeres sammen med Danmarks Maritime Klynge, der er er et maritimt kompetenceudviklingsprojekt, som gennem udvikling af nye maritime uddannelses- og efteruddannelsestilbud skal bidrage til en stadig tilførsel af veluddannede og kompetente medarbejdere til Det Blå Danmark.

Nærmere info: Susanne Malling Ude Pedersen (FMUC) på +45 31 70 88 35 eller på sp@maritimecenter.dk­