Back to All Events

27. November 2014: Infomøde for Foreningen af Tekniske Officerer i Søværnet

Infomødet blev afholdt på MAN Diesel Projekt af Danmarks Maritime Klynge (DKMK) sammen med Foreningen af Tekniske Officerer i Søværnet (FTOS). Mødet tog udgangspunkt i forsvarsforliget 2013, der ønsker en større vekselvirkning imellem medarbejdere i Forsvaret og det civile erhverv (forsvarsforliget 2013).

De deltagende virksomheder bestod af: Jesper Als Velling fra FTOS, Svend Erik Petersen fra MAN Diesel & Turbo, Steffen Conradsen & Aslak Ross fra Maersk, Jens-Ulrik Ellegaard fra Gazcon, Daniel Mortensen fra DONG og Anne Støvring Nielsen fra DESMI.

Oplægsholderne fortalte de over 40 fremmødte tekniske officerer, hvilke kompetencer de skal lægge vægt på at udvikle i Søværnet, for at blive interessante for det civile arbejdsmarked, samt hvor de tekniske officereres kompetencer passer godt ind i virksomhederne.

For mere information se også nedenståender artikler omhandlende dette møde og dets agenda:

Artikler:

Se præsentationer fra oplægsholderne:

Mærsk
DONG
MAN
Gazcon