EMUC fylder 17 år!

Europas Maritime Udviklingscenter blev etableret i 1999 som et af initiativerne for at skaffe vækst i Øresundsregionen med Øresundsbron som omdrejningspunkt. Det har i den grad båret frugt – og regionen er i dag en af de stærkeste maritime kraftcentre i verden. EMUC bidrager sammen med mange andre aktører til dette, gennem vores netværksdannelse, udviklings projekter og arbejde med at få ny viden og forskning bragt nærmere de maritime virksomheder. Nye og svære markedsforhold for mange maritime segmenter, mangel på global miljø regulering og hård konkurrence gør om noget at der er behov for fortsat målrettet udvikling i det blå Danmark – noget som EMUC fortsat vil understøtte og styrke yderligere.

Tillykke med de 17, du har vokset dig stærk og moden, været gennem svære teenage år, modgang og medgang – men du har bevist dit værd og din styrke, så fortsæt med det!