EMUC og FSF får ny direktør

Mikkel Brønnum Hansen tiltræder 1. september 2015 stillingen som direktør for Europas Maritime Udviklingscenter og Foreningen til Søfartens Fremme, hvor han afløser den hidtidige direktør Steen Sabinsky. Mikkel kommer fra en stilling som HR-chef hos Ultranav rederierne i Danmark og har tidligere været ansat hos Rederiet A.P. Møller-Mærsk, hvor han ligeledes arbejdede med bl.a. rekruttering og uddannelse.

 

Med udgangspunkt i en uddannelse som navigatør, som senere er suppleret med en MBA i Shipping og Logistics fra CBS, har han et fremragende udgangspunkt for at bringe foreningerne videre.

 

Med sit solide kendskab til Det Blå Danmark vil Mikkel således være godt rustet til både at varetage foreningernes (herunder også Skibsteknisk Selskab, TINV og TØF) daglige administration, samt kunne videreformidle budskaber om de mange spændende opgaver foreningerne arbejder med. Mikkel vil være en aktiv bidragsyder til videreudvikling af strategier, som begge foreninger er optaget af.