Sekretariatsleder Steen Sabinsky siger farvel

Efter 10 år som sekretariatsleder for Foreningen til Søfartens Fremme og Europas Maritime Udviklingscenter, EMUC, har Steen Sabinsky beklagelig vis opsagt sin stilling, idet han ønsker at skifte spor.

Sabinsky har som sekretariatsleder gjort et betydeligt arbejde for Foreningen til Søfartens Fremmes aktivitet om udbredelse af kendskabet til Det Blå Danmark og i høj grad medvirket til at gøre Europas Maritime Udviklingscenter til en vigtig netværks- og klyngeorganisation i både Det Blå Danmark og på EU- plan, og centeret tæller i dag mere end 15 medarbejdere. Med sin energi og ofte utraditionelle synspunkter er han ikke mindst lykkedes med at sætte EMUC i spidsen for række maritime netværk og tillige at gøre EMUC til projektleder for en række såvel nationale som internationale projekter. Det gælder således Transportens Innovationsnetværk og projekter om bl.a. LNG, uddannelse og lokale martime klynger flere steder i Danmark.

Steen Sabinsky vil fratræde i løbet af sommeren, hvilket vil give Foreningen til Søfartens Fremme og EMUC mulighed for, at finde en afløser for Sabinsky, således, at de store igangværende projekter kan fortsætte og ikke mindst, at foreningerne fortsat kan virke bedst muligt til gavn for Det Blå Danmark

 

Formand for EMUC, Poul Knudsgaard

Formand for Foreningen til Søfartens Fremme, Peter Bjerregaard