Fremtidens Maritime Håndværker lægger til kaj ved Folkemødet

EMUCs Thomas Rindel, projektleder på Fremtidens Maritime Håndværker, er gået i land ved Folkemødet på Bornholm og er i disse dage i gang med at afholde Innovationscamp 2016. Sving en tur forbi Thomas på Folkemødet og få en debat om bl.a. innovation, iværksætteri og disruption i selskab med bl.a. Rasmus Elsborg, General Manager ved PJ Diesel Engineering A/S, Copenhagen. Mød også 44 seje elever fra skolerne, Mercantec, SOPU København Nordsjælland, TEC, NEXT Uddannelse København og EUC syd, som er i fuld gang med at undersøge, hvilke velfærdsteknologiske produkter eller løsninger kan hjælpe sårbare flygtninge i den første tid i en interimistisk flygtningelejr (se video).

Du kan finde programmet for Innovationscamp 2016 her og læs mere og Fremtidens Maritime Håndværker her.General Manager i PJ Diesel Engineering A/S, Rasmus Elsborg-Jensen afholder et brag af et oplæg for campens studerende og lærlinge om innovation i en maritim produktionsvirksomhed. Rasmus taler blandt andet om 3D print og deres behov omkring fremtidens maritime håndværker.

Innovationscampens elever rappeller i Opalsøen - en øvelse i at flytte grænser. 

Nikon billeder 737.JPG