MSSM er tilbage!

MSSM 2018 on tour – Nye eventyr venter

Efter mere end et årti i Nyborg rykker MSSM teltpælene op, og er klar til at præsentere Det Blå Danmark for et helt nyt koncept! I 2018 bliver årets store konference om Maritim Sundhed, Sikkerhed og Miljø afholdt på Martec i Frederikshavn d. 23. – 24. august. MSSM 2018 vil således være et samarbejde mellem MDC og Martec. 

36517702000_a605ea2be0_o.jpg

Samme konferencefokus - nyt mødested
MSSM har i 12 år været afholdt på Nyborg Strand, men i år skal der ske noget nyt. Vi rejser til en af Danmarks stærkeste maritime klynger, Frederikshavn. Her samles erhvervet om noget uhyre vigtigt: nemlig at sikre fortsat forbedring af vores maritime sikkerhed, sundhed og miljø.

SEA HEALTH & WELFARE har gennem mange år afviklet MSSM i samarbejde med MDC, men vil fra 2018 træde ud af rollen som arrangør. Direktør for SEA HEALTH & WELFARE, Rene Andersen udtaler: "MSSM har gennem årene bidraget betydeligt til at gøre vores arbejdspladser om bord sundere og sikrere. Hos SEA HEALTH & WELFARE er dette stadig vores vigtigste mission. MDC vil bære MSSM-stafetten videre, mens vi fortsat vil bidrage med idéer og inspiration. Gennem dette samarbejde sikres en fortsat inspirerende og professionel konference i Frederikshavn. Vi vil stadig være aktive i konferencens styregruppe, og vil også være at finde i Frederikshavn d. 23. - 24. august.”

Direktør for MDC, Mikkel Hansen, udtaler: ”MSSM udvikler sig - men med respekt for hvad konferencen gennem årene har formået. Udover ændring i geografien vil der være både genkendelige elementer og masser af nyt. Specielt det, at vi på dag 2 får mulighed for at boltre os på Martec’s arealer og lade den faglige dialog fra dag 1 stå sin praktiske prøve, synes jeg er enormt spændende. Så vi forventer at møde masser af tidligere konferencedeltagere men også mange nye i Frederikshavn.”

Innovation i Maritim Sundhed, Sikkerhed og Miljø
- sådan lyder årets hovedtema på konferencen der forventes at tiltrække mere end 200 deltagere, der brænder for emnet. Vores maritime erhverv er i en rivende udvikling. Det er ny teknologi, nye digitale løsninger, nye kommunikationskanaler, samarbejdsformer og forretningsmodeller er blandt de forandringer, som vi står over for.

Men hvordan sikrer vi, at innovationen og udviklingen også understøtter et godt arbejdsmiljø? Hvordan sikrer vi at der også sker innovation inden for sikkerhed og sundhed? Hvordan sikrer vi, at udviklingen og smarte digitale løsningen tager udgangspunkt i en praktisk virkelighed?

Vi kan ikke love alle svar på MSSM - men det er disse temaer og spørgsmål der vil være omdrejningspunkt for 2 fantastiske dage i Frederikshavn. Dag 1 vil være teoretisk og workshopbaseret, mens vi på dag 2 bogstaveligt talt skal smøge ærmerne op og lade teori blive til praksis!

Unikt mødested mellem land og sø
Det unikke ved MSSM er, at det både er aktive søfarende, rederifolk, skoler, myndigheder, organisationer og leverandører - og mange andre – som hvert år mødes og diskuterer de hotteste emner i den blå industri. Vi mener at vi sammen er stærkere, og gennem samtale og samarbejde skal vi i fællesskab samles om at finde løsninger på, hvordan gør vi maritime arbejdspladser sikre, sunde og bæredygtige.

Tilmeld dig allerede nu
Lanceringen af programmet er lige rundt om hjørnet, men hvis du vil sikre dig en plads, kan du tilmelde dig nu. Gå ikke glip af at komme med til årets maritime konference, hvor du ikke kun får mulighed for at tillegne dig ny viden, men også får god lejlighed til at møde kollegaer på tværs af organisationer samt udvide dit netværk i branchen.