MSSM 2018 - Sessionsprogrammet er klart!

I august løber MSSM 2018 af stablen på Martec i Frederikshavn og programmet for årets sessioner ligger nu klart

Program.png

Konferencen, der de sidste 12 år har ligget i Nyborg, rykker nu teltpælene op og vil i år slå sine folder i Frederikshavn. 

Nyt venue - nyt koncept
Foruden nyt konferencested vil MSSM 2018 også tilbyde deltagerne et helt nyt koncept. Hvor førstedagen vil være teoretisk og workshopbaseret, sætter vi på dag 2 handling bag ordene, og har skabt 4 baser, hvor du kan prøve kræfter med de teoretiske værktøjer du har erhvervet dagen forinden. 

På de 4 baser vil du blandt andet vil møde 2 Crossfit instruktører der viser, hvordan man kan dyrke motion på lidt plads og uden brug af udstyr, komme tæt på hands-on demoer på ny teknik eller indgå i dialog omkring kraner - træning, certificering og sikkerhed.

Men 'plejer' er ikke helt død!
På trods af meget nyt vil der også være genkendelige elementer på dette års MSSM så som festmiddagen, underholdningen og et altid smilende MSSM staff! - der glæder sig til at byde dig velkommen til et par hyggelige og givende dage i Frederikshavn.

Læs mere
Du kan høre meget mere om dette års MSSM konference, læse op på sessionsindholdet og møde speakers på www.mssm.dk. På Facebook vil du også løbende blive opdateret på nyt fra konferencen. Følg os på Facebook her