Arbejdsmiljø, fremtidige kompetencer og TV2 - MSSM 2018!

Årets MSSM konference er godt i gang på MARTEC i Frederikshavn, og her til morgen tages hul på en ny dag. Mens gårsdagens program var præget af de traditionelle mange sessioner og keynotes, vil dagen i dag byde de deltagende på en række hands-on aktiviteter, hvor gårsdagens faglige dialog skal stå sin praktiske prøve.

De livlige debatter satte gang i mange spørgsmål! Kikkerten blev rettet mod fremtidens kompetencer: Ny skibsfører, fremtidsværksted... Ferry as a service - hvad betyder det? Og under sessionen med fokus på trivsel blev der stillet lighedstegn mellem hvorden den enkelte medarbejders humørs påvirker virksomhedens arbejdsmiljø.  

MSSM i TV2
Konferencens nye lokation tiltrak opmærksomhed fra lokalområdet, og TV2 Nordjylland lagde vejen forbi MSSM. Du kan se indslaget her

Fra faglig dialog til praktiske aktiviteter
De deltagene skal i dag aktiveres udenfor de traditionelle konferencelokaler. På dagens mange aktiviter kan der vælges mellem at få pulsen op med demonstrationer på, hvordan man uden brug af udstyr kan laver motion ombord, indgå i diverse workshops eller lade sig inspierere af den nyeste teknologi indenfor Virtual Reality i et maritimt øjemed.