MDC 20 år - et brag af en fest

I går slog MDC dørene op og inviterede indenfor til at fejre vores 20 års jubilæum - og opbakningen kunne ikke have været større! De mange fremmødte viste i sandhed, hvordan vi hos MDC mødes på tværs af den maritime branche.

Og vi er overvældede af antallet af fremmødte, intet mindre end 170 mennesker, der sammen med os var med til at fejre os og gøre denne særlige dag helt speciel.

Foruden taler fra Formand Erik Østergaard og Direktør Mikkel Hansen var der også mulighed for at tage et nærmere kig på MDCs mange aktiviteter eller prøve vores VR film, der giver et indblik i hverdagen hos en maritim håndværker.

Du kan læse Direktør Mikkel Hansens tale her

Vi håber at I som os, havde en fantastisk eftermiddag!

Er du ikke allerede medlem af MDC kan du blive det lige her! Vi glæder os til at se dig til et af vores mange events