FMH overgår sig selv

MDC’s projekt Fremtidens Maritime Håndværker er lige gået ind i sin 8. periode, og er nu klar til at give dig en status på, hvad på projektet har opnået indtil nu.

Da projektet for 3 år siden startede op, var formålet at skabe større interesse for tekniske erhvervsuddannelser, som der gøres brug af i den maritime industri i Region Hovedstadens maritime virksomheder. Målet var at øge udbuddet af kvalificerede tekniske erhvervsuddannede til de maritime industrivirksomheder, herunder skabe nye virksomhedspraktikpladser og nye uddannelsesforløb på erhvervsskolerne.

Men målene er overgåede! Derfor er projektet blevet forlænget og målene justeret. Nedenfor kan du se de oprindelige mål, hvad der er leveret og hvad projektet skal nå inden projektet udløber d. 31 december 2019.