Back to All Events

Skagerrak Business Summit

  • Kristianssand Norway (map)

Skagerrak Business Summit 2019

Kunne du tænke dig en gratis tur med Color Line til Norge? Og er du interesseret i at øge samarbejdet og skabe handelsrelationer med Norge? Så deltag i denne udbytterige konference i Kristiansand og få nyeste viden om bæredygtighed og kunstig intelligens.

I det maritime spor sættes der i år fokus på skibsbygning i Norge – nye skibstyper, tendenser og hydrogenprojekter, simulering af sikkerhed og effektivitet, nye ekspansive maritime servicekoncepter og meget mere. Der vil være indlæg fra:

For danske virksomheder er deltagelsen i konferencen gratis, og færgebilletterne er sponsoreret af Color Line Danmark A/S. På konferencen vil der også være mulighed for små caféstande og matchmaking med danske og norske virksomheder.

Konferencen giver stort udbytte

Evalueringen fra sidste års konference viser tydeligt, at deltagerne havde en udbytterig dag:

  • 94% fik 2 eller flere mulige samarbejdspartnere

  • 72% fik 1 eller flere potentielle kundekontakter

  • 76% fik vekslet mellem 6 og 30 visitkort

Later Event: September 8
SMM 2020